Paradiso Apart Hotel

Bulgaria / Nessebar

Oferte vacanta, tarife și locuri disponibile la hotelul Paradiso Apart Hotel, Nessebar.

Impresii de vacanta Paradiso Apart Hotel

0
Nota oferită

Impresii reale doar de la turistii TripMe.ro care au fost cazati la Paradiso Apart Hotel

Informatii Paradiso Apart Hotel, Nessebar, prezentare, facilitati si tipuri de masa

Informatiile si fotografiile gasite in descrierea Paradiso Apart Hotel au un caracter strict informativ. Aceste informatii sunt furnizate de catre hotel sau diferiti parteneri. Fotografiile Paradiso Apart Hotel prezente pe acest site au un caracter generic si nu pot fi considerata contractuale, prin acestea incercam sa aducem o imbunatatire a informatiilor existente. Incercam in mod constant sa aducem informatii cat mai corecte si de actualitate, insa nu garantam ca informatiile nu contin erori, sunt complete sau sunt actualizate la zi. Pentru informatii cat mai exacte despre Paradiso Apart Hotel, Nessebar va rugam sa va adresati agentilor nostri sau sa vizitati siteul oficial al hotelului.

Intrebari frecvente

In functie de perioada dorita puteti sa verificati disponibilitatea in timp real folosind motorul de cautare integrat si astfel sa gasiti cele mai bune oferte de vacanta la Paradiso Apart Hotel disponibile in acest moment.
Oaspetii cazati la Paradiso Apart Hotel pot beneficia de urmatoarel tipuri de masa -
  • ▪ doar cazare
  • ▪ mic dejun
  • ▪ demipensiune
Pretul unui sejur poate sa difere in functie de mai multi factori (numarul de nopti, ofertele Early booking sau Last Minute existente, tipul de camera etc..). Pentru a descoperi promotiile existente si cele mai bune tarife de vacanta pe care le avem pe site in acest moment pentru Paradiso Apart Hotel --> click aici

Rezerva acum un sejur in Nessebar pentru a avea parte de zile de pline de distractie. O vacanta la Paradiso Apart Hotel alaturi de cei dragi este varianta optima pentru petrecerea zilelor de concediu in special daca alegeti din ofertele si reducerile disponibile.