Sol Nessebar Bay Mare Hotel

Bulgaria / Nessebar

Oferte vacanta, tarife și locuri disponibile la hotelul Sol Nessebar Bay Mare Hotel, Nessebar.

Impresii de vacanta Sol Nessebar Bay Mare Hotel

0
Nota oferită

Impresii reale doar de la turistii TripMe.ro care au fost cazati la Sol Nessebar Bay Mare Hotel

Informatii Sol Nessebar Bay Mare Hotel, Nessebar, prezentare, facilitati si tipuri de masa

Informatii cazare Sol Nessebar Bay Mare Hotel, Nessebar

Check-in
Cazarea incepe la ora: 14:00
Check-out
Eliberare camera pana la ora: 12:00

Informatiile si fotografiile gasite in descrierea Sol Nessebar Bay Mare Hotel au un caracter strict informativ. Aceste informatii sunt furnizate de catre hotel sau diferiti parteneri. Fotografiile Sol Nessebar Bay Mare Hotel prezente pe acest site au un caracter generic si nu pot fi considerata contractuale, prin acestea incercam sa aducem o imbunatatire a informatiilor existente. Incercam in mod constant sa aducem informatii cat mai corecte si de actualitate, insa nu garantam ca informatiile nu contin erori, sunt complete sau sunt actualizate la zi. Pentru informatii cat mai exacte despre Sol Nessebar Bay Mare Hotel, Nessebar va rugam sa va adresati agentilor nostri sau sa vizitati siteul oficial al hotelului.

Intrebari frecvente

In functie de perioada dorita puteti sa verificati disponibilitatea in timp real folosind motorul de cautare integrat si astfel sa gasiti cele mai bune oferte de vacanta la Sol Nessebar Bay Mare Hotel disponibile in acest moment.
Oaspetii cazati la Sol Nessebar Bay Mare Hotel pot beneficia de urmatoarel tipuri de masa -
  • ▪ all inclusive
Pretul unui sejur poate sa difere in functie de mai multi factori (numarul de nopti, ofertele Early booking sau Last Minute existente, tipul de camera etc..). Pentru a descoperi promotiile existente si cele mai bune tarife de vacanta pe care le avem pe site in acest moment pentru Sol Nessebar Bay Mare Hotel --> click aici

Rezerva acum un sejur in Nessebar pentru a avea parte de zile de pline de distractie. O vacanta la Sol Nessebar Bay Mare Hotel alaturi de cei dragi este varianta optima pentru petrecerea zilelor de concediu in special daca alegeti din ofertele si reducerile disponibile. Nu uita rezerva din timp si profita de super oferte Sol Nessebar Bay Mare Hotel precum si de reducerile existente !