Activitati in Egipt

Egiptul atrage mulți turiști pe tot parcursul anului datorită plajelor, climei magice, Mării Roșii, monumentelor istorice precum temple, sfinxuri, statui, muzee și piramide. Vacanța în Egiptul este din ce în ce mai căutată de turiști. Peisajele minunate și cultura te fac să rezervi o cameră de hotel și să zbori într-un sejur în Egipt.

Totuși, odată ajunși în vacanta în Egipt de ce activități te poți bucura? Este o întrebare foarte frecventă din partea turiștilor.

Această destinație este plină de activități care sunt potrivite pentru toate vârstele, noi îți venim în ajutor cu o listă cu cele mai bune recomandări.

......[mai mult]

Modalitati de plata

Puteti achita rezervarile dumneavoastra facute pe TripMe.ro prin urmatoarele metode de plata:

NUMERAR LA SEDIU
Plata in numerar se poate face in RON, EUR la sediul agentiei . Pentru plati in RON se va calcula cursul de schimb BNR +2% din data efectuarii platii.

DEPUNERE DE NUMERAR LA GHISEUL BANCAR
Plata prin foaie de varsamant se poate face la ghiseul bancar in orice agentie banca Transilvania din tara in baza facturii proforme transmise electronic de catre TripMe

TRANSFER BANCAR
 Plata prin transfer bancar in unul din conturile indicate pe factura, in functie de moneda selectat in momentul......[mai mult]