Suport rezervari 0258 830 382

Cum definim TURISMUL ?

      ○ In anul 1986, in Dictionarul Explicativ turismul a fost definit ca “Activitate cu caracter sportiv, constind din parcurgerea, pe jos sau cu un vehicul, a unor regiuni (mai indepartate) cu peisaje pitoresti sau interesante din punct de vedere stiintific”, cativa ani mai tarziu, in anul 2010, s-a revenit cu o mica completare “Activitate cu caracter recreativ sau sportiv, constand din parcurgerea pe jos sau cu diferite mijloace de transport a unor distante, pentru vizitarea regiunilor pitoresti, a localitatilor, a obiectivelor culturale, economice, istorice etc”.

      ○ Din punctul nostru de vedere, turismul este de fapt "arta de a calatori de placere”, activitatea din timpul liber care consta in a voiaja sau locui departe de locul de resedinta, pentru distractie, odihna, imbogatirea experientei si a culturii datorita cunoasterii unor noi aspecte umane si a unor peisaje necunoscute.

 

Sunteti curiosi de unde am rasarit ?

      ○ TripMe.ro - un portal turistic conceput de echipa Focus Tour pentru a ingloba si a va da posibilitatea de a va construi singuri vacanta mult dorita. Rezervarile online fiind utilizate din ce in ce mai mult în domeniul hotelier, al transporturilor aeriene, dar si pentru serviciile de inchiriere autoturisme.  

      ○ TripMe.ro va ofera astfel o multitudine de pachete turistice, variante individuale cat si cu transport avion sau autocar. 

      ○ TripMe.ro va ofera astfel prin contracte directe, fara intermediari, oferte de vacanta; super deals; oferte speciale si early booking pentru Romania, Bulgaria, Turcia, Grecia, Republica Dominicana, Mexic, Cuba, Jamaica, Brazilia, Senegal; croaziere in intreaga lume, precum si garantia unui concediu placut si in siguranta.

      ○ Noi, echipa TripMe.ro, consideram ca pentru definirea conceptului este important scopul calatoriei, “personalitatea” turistului, distanta si durata deplasarii.

Multumim turistilor care au ales sa calatoreasca cu noi de-a lungul anilor si promitem ca si pe viitor ne vom mentine standardul la fel de inalt si servicii turistice oferite de cea mai buna calitate.