Hotel Canopy By Hilton Dubai Al Seef (ex.zabeel House By Jumeirah At Al Seef) Editati 10 Dec - 17 Dec (7 nopți) 2 adulți
Verificați camerele și tarifele
10 Dec 2023 Du. Alegeți data
17 Dec 2023 Du. Alegeți data
 

Hotel Canopy By Hilton Dubai Al Seef (ex.zabeel House By Jumeirah At Al Seef)

United Arab Emirates / Dubai / Dubai Creek

Oferte vacanta, tarife și locuri disponibile la hotelul Hotel Canopy By Hilton Dubai Al Seef (ex.zabeel House By Jumeirah At Al Seef) Dubai Creek.

Asteapta! Acum afisam ofertele :)

Impresii de vacanta Hotel Canopy By Hilton Dubai Al Seef (ex.zabeel House By Jumeirah At Al Seef)

0
Nota oferită

Impresii reale doar de la turistii TripMe.ro care au fost cazati la Hotel Canopy By Hilton Dubai Al Seef (ex.zabeel House By Jumeirah At Al Seef)

Hotel Canopy By Hilton Dubai Al Seef (ex.zabeel House By Jumeirah At Al Seef) Dubai Creek 2024

Facilitati Hotel Canopy By Hilton Dubai Al Seef (ex.zabeel House By Jumeirah At Al Seef)

Locatie
Facilitati hotel
Piscina exterioara
Parcare
Facilitati camere
Facilitati copii
Activitati
Internet
Plaja
Spa & Welness
Spa center
Servicii masa

Informatii cazare Hotel Canopy By Hilton Dubai Al Seef (ex.zabeel House By Jumeirah At Al Seef), Dubai Creek 2024

Check-in
Cazarea incepe la ora: 00:00
Check-out
Eliberare camera pana la ora: 00:00

Informatiile si fotografiile gasite in descrierea Hotel Canopy By Hilton Dubai Al Seef (ex.zabeel House By Jumeirah At Al Seef) au un caracter strict informativ. Aceste informatii sunt furnizate de catre hotel sau diferiti parteneri. Fotografiile Hotel Canopy By Hilton Dubai Al Seef (ex.zabeel House By Jumeirah At Al Seef) prezente pe acest site au un caracter generic si nu pot fi considerata contractuale, prin acestea incercam sa aducem o imbunatatire a informatiilor existente. Incercam in mod constant sa aducem informatii cat mai corecte si de actualitate, insa nu garantam ca informatiile nu contin erori, sunt complete sau sunt actualizate la zi. Pentru informatii cat mai exacte despre Hotel Canopy By Hilton Dubai Al Seef (ex.zabeel House By Jumeirah At Al Seef), Dubai Creek va rugam sa va adresati agentilor nostri sau sa vizitati siteul oficial al hotelului.

Intrebari frecvente

Da, acest hotel dispune de piscina exterioara.
Da, Turistii cazati se pot bucura de facilitatile si serviciile centrului Spa care se afla in cadrul hotelului.
In functie de perioada dorita puteti sa verificati disponibilitatea in timp real folosind motorul de cautare integrat si astfel sa gasiti cele mai bune oferte de vacanta la Hotel Canopy By Hilton Dubai Al Seef (ex.zabeel House By Jumeirah At Al Seef) disponibile in acest moment.
Oaspetii cazati la Hotel Canopy By Hilton Dubai Al Seef (ex.zabeel House By Jumeirah At Al Seef) pot beneficia de urmatoarele tipuri de masa -
  • ▪ Pensiune completa
Pretul unui sejur poate sa difere in functie de mai multi factori (numarul de nopti, ofertele Early booking sau Last Minute existente, tipul de camera etc..). Pentru a descoperi promotiile existente si cele mai bune tarife de vacanta pe care le avem pe site in acest moment pentru Hotel Canopy By Hilton Dubai Al Seef (ex.zabeel House By Jumeirah At Al Seef) --> click aici

Rezerva acum un sejur in Dubai Creek pentru a avea parte de zile de pline de distractie. O vacanta la Hotel Canopy By Hilton Dubai Al Seef (ex.zabeel House By Jumeirah At Al Seef) alaturi de cei dragi este varianta optima pentru petrecerea zilelor de concediu in special daca alegeti din ofertele si reducerile disponibile. Nu uita rezerva din timp si profita de super oferte Hotel Canopy By Hilton Dubai Al Seef (ex.zabeel House By Jumeirah At Al Seef) precum si de reducerile existente!