Hotel Ramada & Suites By Wyndham Jbr (ex. Hawthorn Suites) Editati 15 Dec - 22 Dec (7 nopți) 2 adulți
Verificați camerele și tarifele
15 Dec 2023 Vi. Alegeți data
22 Dec 2023 Vi. Alegeți data
 

Hotel Ramada & Suites By Wyndham Jbr (ex. Hawthorn Suites)

United Arab Emirates / Dubai / Dubai City Area

Oferte vacanta, tarife și locuri disponibile la hotelul Hotel Ramada & Suites By Wyndham Jbr (ex. Hawthorn Suites) Dubai City Area.

Asteapta! Acum afisam ofertele :)

Impresii de vacanta Hotel Ramada & Suites By Wyndham Jbr (ex. Hawthorn Suites)

0
Nota oferită

Impresii reale doar de la turistii TripMe.ro care au fost cazati la Hotel Ramada & Suites By Wyndham Jbr (ex. Hawthorn Suites)

Hotel Ramada & Suites By Wyndham Jbr (ex. Hawthorn Suites) Dubai City Area 2024

Facilitati Hotel Ramada & Suites By Wyndham Jbr (ex. Hawthorn Suites)

Locatie
Facilitati hotel
Piscina exterioara
Parcare
Facilitati camere
Facilitati copii
Activitati
Internet
Plaja
Spa & Welness
Spa center
Servicii masa

Informatii cazare Hotel Ramada & Suites By Wyndham Jbr (ex. Hawthorn Suites), Dubai City Area 2024

Check-in
Cazarea incepe la ora: 14:00
Check-out
Eliberare camera pana la ora: 12:00

Informatiile si fotografiile gasite in descrierea Hotel Ramada & Suites By Wyndham Jbr (ex. Hawthorn Suites) au un caracter strict informativ. Aceste informatii sunt furnizate de catre hotel sau diferiti parteneri. Fotografiile Hotel Ramada & Suites By Wyndham Jbr (ex. Hawthorn Suites) prezente pe acest site au un caracter generic si nu pot fi considerata contractuale, prin acestea incercam sa aducem o imbunatatire a informatiilor existente. Incercam in mod constant sa aducem informatii cat mai corecte si de actualitate, insa nu garantam ca informatiile nu contin erori, sunt complete sau sunt actualizate la zi. Pentru informatii cat mai exacte despre Hotel Ramada & Suites By Wyndham Jbr (ex. Hawthorn Suites), Dubai City Area va rugam sa va adresati agentilor nostri sau sa vizitati siteul oficial al hotelului.

Intrebari frecvente

Da, acest hotel dispune de piscina exterioara.
Da, Turistii cazati se pot bucura de facilitatile si serviciile centrului Spa care se afla in cadrul hotelului.
In functie de perioada dorita puteti sa verificati disponibilitatea in timp real folosind motorul de cautare integrat si astfel sa gasiti cele mai bune oferte de vacanta la Hotel Ramada & Suites By Wyndham Jbr (ex. Hawthorn Suites) disponibile in acest moment.
Oaspetii cazati la Hotel Ramada & Suites By Wyndham Jbr (ex. Hawthorn Suites) pot beneficia de urmatoarele tipuri de masa -
Pretul unui sejur poate sa difere in functie de mai multi factori (numarul de nopti, ofertele Early booking sau Last Minute existente, tipul de camera etc..). Pentru a descoperi promotiile existente si cele mai bune tarife de vacanta pe care le avem pe site in acest moment pentru Hotel Ramada & Suites By Wyndham Jbr (ex. Hawthorn Suites) --> click aici

Rezerva acum un sejur in Dubai City Area pentru a avea parte de zile de pline de distractie. O vacanta la Hotel Ramada & Suites By Wyndham Jbr (ex. Hawthorn Suites) alaturi de cei dragi este varianta optima pentru petrecerea zilelor de concediu in special daca alegeti din ofertele si reducerile disponibile. Nu uita rezerva din timp si profita de super oferte Hotel Ramada & Suites By Wyndham Jbr (ex. Hawthorn Suites) precum si de reducerile existente!