Marbas Hotel

Turcia / Marmaris
Marbas Hotel, Marmaris

Oferte vacanta, tarife și locuri disponibile la hotelul Marbas Hotel, Marmaris.

Informatii Marbas Hotel, Marmaris, prezentare, facilitati si tipuri de masa

Hotelul este situat la 110 km de aeroportul orasului Dalaman, la 10 km de orasul Marmaris, la 300 m de localitatea Icimeler, chiar pe malul marii.

Informatiile si fotografiile gasite in descrierea Marbas Hotel au un caracter strict informativ. Aceste informatii sunt furnizate de catre hotel sau diferiti parteneri. Fotografiile Marbas Hotel prezente pe acest site au un caracter generic si nu pot fi considerata contractuale, prin acestea incercam sa aducem o imbunatatire a informatiilor existente. Incercam in mod constant sa aducem informatii cat mai corecte si de actualitate, insa nu garantam ca informatiile nu contin erori, sunt complete sau sunt actualizate la zi. Pentru informatii cat mai exacte despre Marbas Hotel, Marmaris va rugam sa va adresati agentilor nostri sau sa vizitati siteul oficial al hotelului.

Rezerva acum un sejur in Marmaris pentru a avea parte de zile de pline de distractie. O vacanta la Marbas Hotel alaturi de cei dragi este varianta optima pentru petrecerea zilelor de concediu in special daca alegeti din ofertele si reducerile disponibile.