Grand Cettia Hotel

Turcia / Marmaris
Grand Cettia Hotel, Marmaris

Oferte vacanta, tarife și locuri disponibile la hotelul Grand Cettia Hotel, Marmaris.

Informatii Grand Cettia Hotel, Marmaris, prezentare, facilitati si tipuri de masa

Foarte bine 8,1 Booking.com

Grand Cettia este un hotel de 4*, situat la 2.5km de Marmaris, 1 km fata de plaja si 96 km fata de aeroportul Dalaman. Este locatia ideala pentru familii si cupluri indiferent de varsta.

Informatiile si fotografiile gasite in descrierea Grand Cettia Hotel au un caracter strict informativ. Aceste informatii sunt furnizate de catre hotel sau diferiti parteneri. Fotografiile Grand Cettia Hotel prezente pe acest site au un caracter generic si nu pot fi considerata contractuale, prin acestea incercam sa aducem o imbunatatire a informatiilor existente. Incercam in mod constant sa aducem informatii cat mai corecte si de actualitate, insa nu garantam ca informatiile nu contin erori, sunt complete sau sunt actualizate la zi. Pentru informatii cat mai exacte despre Grand Cettia Hotel, Marmaris va rugam sa va adresati agentilor nostri sau sa vizitati siteul oficial al hotelului.

Rezerva acum un sejur in Marmaris pentru a avea parte de zile de pline de distractie. O vacanta la Grand Cettia Hotel alaturi de cei dragi este varianta optima pentru petrecerea zilelor de concediu in special daca alegeti din ofertele si reducerile disponibile.