Aqua Hotel Marmaris

Turcia / Marmaris
Aqua Hotel Marmaris, Marmaris

Oferte vacanta, tarife și locuri disponibile la hotelul Aqua Hotel Marmaris, Marmaris.

Informatii Aqua Hotel Marmaris, Marmaris, prezentare, facilitati si tipuri de masa

Hotelul Aqua este situat la 200 m de centrul orasului Icmeler, la 8 km de Marmaris, pe plaja.Hotelul a fost construit in anul 1992 si este recent renovat. Dispune de 216 camere, 60 de camere cu vedere la mare si 180 de camere cu vedere la gradina.

Informatiile si fotografiile gasite in descrierea Aqua Hotel Marmaris au un caracter strict informativ. Aceste informatii sunt furnizate de catre hotel sau diferiti parteneri. Fotografiile Aqua Hotel Marmaris prezente pe acest site au un caracter generic si nu pot fi considerata contractuale, prin acestea incercam sa aducem o imbunatatire a informatiilor existente. Incercam in mod constant sa aducem informatii cat mai corecte si de actualitate, insa nu garantam ca informatiile nu contin erori, sunt complete sau sunt actualizate la zi. Pentru informatii cat mai exacte despre Aqua Hotel Marmaris, Marmaris va rugam sa va adresati agentilor nostri sau sa vizitati siteul oficial al hotelului.

Rezerva acum un sejur in Marmaris pentru a avea parte de zile de pline de distractie. O vacanta la Aqua Hotel Marmaris alaturi de cei dragi este varianta optima pentru petrecerea zilelor de concediu in special daca alegeti din ofertele si reducerile disponibile.