Hotel Playaflor Chill Out Resort Editati 01 Mar - 08 Mar (7 nopți) 2 adulți
Verificați camerele și tarifele
01 Mar 2024 Vi. Alegeți data
08 Mar 2024 Vi. Alegeți data
 

Hotel Playaflor Chill Out Resort

Spania / Tenerife

Oferte vacanta, tarife și locuri disponibile la hotelul Hotel Playaflor Chill Out Resort Tenerife.

Asteapta! Acum afisam ofertele :)

Impresii de vacanta Hotel Playaflor Chill Out Resort

0
Nota oferită

Impresii reale doar de la turistii TripMe.ro care au fost cazati la Hotel Playaflor Chill Out Resort

Hotel Playaflor Chill Out Resort Tenerife 2024

Facilitati Hotel Playaflor Chill Out Resort

Informatii cazare Hotel Playaflor Chill Out Resort, Tenerife 2024

Check-in
Cazarea incepe la ora: 14:00
Check-out
Eliberare camera pana la ora: 12:00

Informatiile si fotografiile gasite in descrierea Hotel Playaflor Chill Out Resort au un caracter strict informativ. Aceste informatii sunt furnizate de catre hotel sau diferiti parteneri. Fotografiile Hotel Playaflor Chill Out Resort prezente pe acest site au un caracter generic si nu pot fi considerata contractuale, prin acestea incercam sa aducem o imbunatatire a informatiilor existente. Incercam in mod constant sa aducem informatii cat mai corecte si de actualitate, insa nu garantam ca informatiile nu contin erori, sunt complete sau sunt actualizate la zi. Pentru informatii cat mai exacte despre Hotel Playaflor Chill Out Resort, Tenerife va rugam sa va adresati agentilor nostri sau sa vizitati siteul oficial al hotelului.

Intrebari frecvente

In functie de perioada dorita puteti sa verificati disponibilitatea in timp real folosind motorul de cautare integrat si astfel sa gasiti cele mai bune oferte de vacanta la Hotel Playaflor Chill Out Resort disponibile in acest moment.
Oaspetii cazati la Hotel Playaflor Chill Out Resort pot beneficia de urmatoarele tipuri de masa -
Pretul unui sejur poate sa difere in functie de mai multi factori (numarul de nopti, ofertele Early booking sau Last Minute existente, tipul de camera etc..). Pentru a descoperi promotiile existente si cele mai bune tarife de vacanta pe care le avem pe site in acest moment pentru Hotel Playaflor Chill Out Resort --> click aici

Rezerva acum un sejur in Tenerife pentru a avea parte de zile de pline de distractie. O vacanta la Hotel Playaflor Chill Out Resort alaturi de cei dragi este varianta optima pentru petrecerea zilelor de concediu in special daca alegeti din ofertele si reducerile disponibile. Nu uita rezerva din timp si profita de super oferte Hotel Playaflor Chill Out Resort precum si de reducerile existente!