Suport rezervari 0258 830 382
Hotel Poiana Ursului Oricare 07.01.2023 - 14.01.2023 7 nopți 2 adulti
Inchide

Hotel Poiana Ursului

Romania / Poiana Brasov

Oferte vacanta, tarife și locuri disponibile la hotelul Hotel Poiana Ursului, Poiana Brasov.

Asteapta! Acum afisam ofertele :)

Impresii de vacanta Hotel Poiana Ursului

0
Nota oferită

Impresii reale doar de la turistii TripMe.ro care au fost cazati la Hotel Poiana Ursului

Informatii Hotel Poiana Ursului, Poiana Brasov

Facilitati

Informatii cazare Hotel Poiana Ursului, Poiana Brasov

Check-in
Cazarea incepe la ora: 18:00
Check-out
Eliberare camera pana la ora: 12:00

Informatiile si fotografiile gasite in descrierea Hotel Poiana Ursului au un caracter strict informativ. Aceste informatii sunt furnizate de catre hotel sau diferiti parteneri. Fotografiile Hotel Poiana Ursului prezente pe acest site au un caracter generic si nu pot fi considerata contractuale, prin acestea incercam sa aducem o imbunatatire a informatiilor existente. Incercam in mod constant sa aducem informatii cat mai corecte si de actualitate, insa nu garantam ca informatiile nu contin erori, sunt complete sau sunt actualizate la zi. Pentru informatii cat mai exacte despre Hotel Poiana Ursului, Poiana Brasov va rugam sa va adresati agentilor nostri sau sa vizitati siteul oficial al hotelului.

Intrebari frecvente

In functie de perioada dorita puteti sa verificati disponibilitatea in timp real folosind motorul de cautare integrat si astfel sa gasiti cele mai bune oferte de vacanta la Hotel Poiana Ursului disponibile in acest moment.
Oaspetii cazati la Hotel Poiana Ursului pot beneficia de urmatoarele tipuri de masa -
Pretul unui sejur poate sa difere in functie de mai multi factori (numarul de nopti, ofertele Early booking sau Last Minute existente, tipul de camera etc..). Pentru a descoperi promotiile existente si cele mai bune tarife de vacanta pe care le avem pe site in acest moment pentru Hotel Poiana Ursului --> click aici

Rezerva acum un sejur in Poiana Brasov pentru a avea parte de zile de pline de distractie. O vacanta la Hotel Poiana Ursului alaturi de cei dragi este varianta optima pentru petrecerea zilelor de concediu in special daca alegeti din ofertele si reducerile disponibile. Nu uita rezerva din timp si profita de super oferte Hotel Poiana Ursului precum si de reducerile existente!

Pentru Rezervari la hotel Hotel Poiana Ursului se poate achita folosind vouchere de vacanta

De ce sa rezervari hotel Hotel Poiana Ursului, Poiana Brasov? Descopera ce au zis alti turisti cazati la hotel Hotel Poiana Ursului din Poiana Brasov. Acest hotel are un rating de 0 din 0 impresii