Complex Voila-caraiman

Romania / Mamaia

Oferte vacanta, tarife și locuri disponibile la hotelul Complex Voila-caraiman, Mamaia.

Impresii de vacanta Complex Voila-caraiman

0
Nota oferită

Impresii reale doar de la turistii TripMe.ro care au fost cazati la Complex Voila-caraiman

Informatii Complex Voila-caraiman, Mamaia, prezentare, facilitati si tipuri de masa

Informatii cazare Complex Voila-caraiman, Mamaia

Check-in
Cazarea incepe la ora: 18:00
Check-out
Eliberare camera pana la ora: 12:00

Informatiile si fotografiile gasite in descrierea Complex Voila-caraiman au un caracter strict informativ. Aceste informatii sunt furnizate de catre hotel sau diferiti parteneri. Fotografiile Complex Voila-caraiman prezente pe acest site au un caracter generic si nu pot fi considerata contractuale, prin acestea incercam sa aducem o imbunatatire a informatiilor existente. Incercam in mod constant sa aducem informatii cat mai corecte si de actualitate, insa nu garantam ca informatiile nu contin erori, sunt complete sau sunt actualizate la zi. Pentru informatii cat mai exacte despre Complex Voila-caraiman, Mamaia va rugam sa va adresati agentilor nostri sau sa vizitati siteul oficial al hotelului.

Intrebari frecvente

In functie de perioada dorita puteti sa verificati disponibilitatea in timp real folosind motorul de cautare integrat si astfel sa gasiti cele mai bune oferte de vacanta la Complex Voila-caraiman disponibile in acest moment.
Oaspetii cazati la Complex Voila-caraiman pot beneficia de urmatoarel tipuri de masa -
  • ▪ mic dejun (meniu fix)
  • ▪ cont turist 55 lei/pers/zi
  • ▪ mic dejun
  • ▪ cont turist 55 lei/pers/zi 1 nopti
  • ▪ mic dejun 1 nopti
  • ▪ cont turist 55 lei/pers/zi 3 nopti
  • ▪ mic dejun 3 nopti
  • ▪ cont turist 55 lei/pers/zi 2 nopti
  • ▪ mic dejun 2 nopti
  • ▪ cont turist 55 lei/pers/zi 6 nopti
Pretul unui sejur poate sa difere in functie de mai multi factori (numarul de nopti, ofertele Early booking sau Last Minute existente, tipul de camera etc..). Pentru a descoperi promotiile existente si cele mai bune tarife de vacanta pe care le avem pe site in acest moment pentru Complex Voila-caraiman --> click aici

Rezerva acum un sejur in Mamaia pentru a avea parte de zile de pline de distractie. O vacanta la Complex Voila-caraiman alaturi de cei dragi este varianta optima pentru petrecerea zilelor de concediu in special daca alegeti din ofertele si reducerile disponibile. Nu uita rezerva din timp si profita de super oferte Complex Voila-caraiman precum si de reducerile existente !