Hotel Belvedere

Romania / Eforie Nord
Hotel Belvedere, Eforie Nord

Oferte vacanta, tarife și locuri disponibile la hotelul Hotel Belvedere, Eforie Nord.

Informatii Hotel Belvedere, Eforie Nord, prezentare, facilitati si tipuri de masa

HOTEL Belvedere a fost renovat in 2010, situat la 200 m de plaja, 50 m de gara si 50 m de lacul Techirghiol, 118 camere duble, 4 etaje, parcare, bar, terasa, seif la receptie.
CAMERE hotel Belvedere: baie, balcon, tv, frigider, plase tantari, parchet nou de cires.
FACILITATI COPII (in camera cu 2 adulti): 1 copil 0-11.99 ani gratuit fara pat, al 2-lea copil 0-11.99 achita 50% dintr-un loc de cazare si beneficiaza de pat suplimentar, peste 12 ani obligatoriu 50% dintr-un loc de cazare, cu pat suplimentar reprezentand taxa utilitati.; masa se achita integral indiferent de varsta.
MASA hotel Belvedere: copiii pana in 4.99ani beneficiaza de mic dejun gratuit; intre 5 - 11.99ani, vor achita cate 25 lei/zi, pentru micul dejun si peste 12 ani vor achita micul dejun integral
micul dejun bufet se serveste in restaurantul hotelului, pranz si cina bonuri valorice, in una din urmatoarele locatii: terasa Lebada, terasa Dana, restaurant Doneli.

Rezerva acum un sejur in Eforie Nord pentru a avea parte de zile de pline de distractie. O vacanta la Hotel Belvedere alaturi de cei dragi este varianta optima pentru petrecerea zilelor de concediu in special daca alegeti din ofertele si reducerile disponibile.