Valul Magic

Romania / Eforie Nord
Valul Magic, Eforie Nord

Oferte vacanta, tarife și locuri disponibile la hotelul Valul Magic, Eforie Nord.

Informatii Valul Magic, Eforie Nord, prezentare, facilitati si tipuri de masa

HOTEL VALUL MAGIC este situat la 350 m de plaja, a fost renovat complet si este alcatuit din 52 camere duble, 4 garsoniere si 2 apartamente.
Sunt acceptate animalele de companie (15 lei/ zi talie mica, 20 lei/ zi talie medie, 30 lei/ zi talie mare).
Dotari si servicii
Hotelul nu dispune de parcare privata, parcarea masinilor facandu-se in limita locurilor disponibile pe spatiul public.
Servicii masa
MASA: Micul dejun se va servi exclusiv in incinta Terasei Valul Magic, pranz si cina in sistem bon valoric se la servi la Restaurantul Sailors.
Mic dejun - bufet suedez;
Pranz - masa in valoare de 45 lei/ persoana/ zi;
Dotari camere
Toate camerele sunt dotate frigider, aer conditionat, TV LED cu cablu, plasa de tantari, bai proprii - cabina de dus, balcoane cu mobilier.
Facilitati copii
In camera cu 2 adulti:
Cazare
- 1 copil (0 - 11.99 ani) - copilul beneficiaza de gratuitate la cazare (fara pat suplimentar). Daca se solicita pat suplimentar achita 50% din valoarea pachetului achizitionat de adult;
- 1 copil > 12 ani - copilul achita 50 % din tariful unui loc si beneficiaza de pat suplimentar
 - A 3 - a persoana adulta in camera dubla standard achita un loc integral si beneficiaza de pat suplimentar inclus;
- 2 copii(0 a 11.99 ani) - primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa; - al doilea copil achita 50 % de adult cu pat suplimentar;
- 2 copii ( 0 - 11.99 si > 12 ani) - primul copil < 11.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, al doilea copil > 12 ani, achita 50% din tariful unui loc cu pat suplimentar;
- 2 copii > 12 ani - primul copil achita 50 % din valoarea unui loc cu pat suplimentar;  -al doilea copil achita 30% din valoarea unui loc fara pat suplimentar.
Mic dejun
Copii pana la 5 ani au gratuitate la micul dejun;
Copii cu varsta cuprinsa intre 5-11.99 ani vor achita 25 lei/ copil/ zi;
Copii cu varsta peste 12 ani achita micul dejun integral - 50 lei/ copil/ zi.
Hotelul dispune de paturi pentru bebelusi, rezervarea si plata la receptia hotelului.
Masa se achita integral indiferent de varsta.

Informatiile si fotografiile gasite in descrierea Valul Magic au un caracter strict informativ. Aceste informatii sunt furnizate de catre hotel sau diferiti parteneri. Fotografiile Valul Magic prezente pe acest site au un caracter generic si nu pot fi considerata contractuale, prin acestea incercam sa aducem o imbunatatire a informatiilor existente. Incercam in mod constant sa aducem informatii cat mai corecte si de actualitate, insa nu garantam ca informatiile nu contin erori, sunt complete sau sunt actualizate la zi. Pentru informatii cat mai exacte despre Valul Magic, Eforie Nord va rugam sa va adresati agentilor nostri sau sa vizitati siteul oficial al hotelului.

Rezerva acum un sejur in Eforie Nord pentru a avea parte de zile de pline de distractie. O vacanta la Valul Magic alaturi de cei dragi este varianta optima pentru petrecerea zilelor de concediu in special daca alegeti din ofertele si reducerile disponibile.