Jalsa Beach Hotel& Spa (poste Lafayette) Editati 15 Dec - 22 Dec (7 nopți) 2 adulți
Verificați camerele și tarifele
15 Dec 2023 Vi. Alegeți data
22 Dec 2023 Vi. Alegeți data
 

Jalsa Beach Hotel& Spa (poste Lafayette)

Mauritius

Oferte vacanta, tarife și locuri disponibile la hotelul Jalsa Beach Hotel& Spa (poste Lafayette) Mauritius.

Asteapta! Acum afisam ofertele :)

Impresii de vacanta Jalsa Beach Hotel& Spa (poste Lafayette)

0
Nota oferită

Impresii reale doar de la turistii TripMe.ro care au fost cazati la Jalsa Beach Hotel& Spa (poste Lafayette)

Jalsa Beach Hotel& Spa (poste Lafayette) Mauritius 2024

Facilitati Jalsa Beach Hotel& Spa (poste Lafayette)

Informatii cazare Jalsa Beach Hotel& Spa (poste Lafayette), Mauritius 2024

Check-in
Cazarea incepe la ora: 14:00
Check-out
Eliberare camera pana la ora: 12:00

Informatiile si fotografiile gasite in descrierea Jalsa Beach Hotel& Spa (poste Lafayette) au un caracter strict informativ. Aceste informatii sunt furnizate de catre hotel sau diferiti parteneri. Fotografiile Jalsa Beach Hotel& Spa (poste Lafayette) prezente pe acest site au un caracter generic si nu pot fi considerata contractuale, prin acestea incercam sa aducem o imbunatatire a informatiilor existente. Incercam in mod constant sa aducem informatii cat mai corecte si de actualitate, insa nu garantam ca informatiile nu contin erori, sunt complete sau sunt actualizate la zi. Pentru informatii cat mai exacte despre Jalsa Beach Hotel& Spa (poste Lafayette), Mauritius va rugam sa va adresati agentilor nostri sau sa vizitati siteul oficial al hotelului.

Intrebari frecvente

In functie de perioada dorita puteti sa verificati disponibilitatea in timp real folosind motorul de cautare integrat si astfel sa gasiti cele mai bune oferte de vacanta la Jalsa Beach Hotel& Spa (poste Lafayette) disponibile in acest moment.
Oaspetii cazati la Jalsa Beach Hotel& Spa (poste Lafayette) pot beneficia de urmatoarele tipuri de masa -
Pretul unui sejur poate sa difere in functie de mai multi factori (numarul de nopti, ofertele Early booking sau Last Minute existente, tipul de camera etc..). Pentru a descoperi promotiile existente si cele mai bune tarife de vacanta pe care le avem pe site in acest moment pentru Jalsa Beach Hotel& Spa (poste Lafayette) --> click aici

Rezerva acum un sejur in Mauritius pentru a avea parte de zile de pline de distractie. O vacanta la Jalsa Beach Hotel& Spa (poste Lafayette) alaturi de cei dragi este varianta optima pentru petrecerea zilelor de concediu in special daca alegeti din ofertele si reducerile disponibile. Nu uita rezerva din timp si profita de super oferte Jalsa Beach Hotel& Spa (poste Lafayette) precum si de reducerile existente!