Kastro Apartments

Grecia / Thassos

Oferte vacanta, tarife și locuri disponibile la hotelul Kastro Apartments, Skala Potamia.

Impresii de vacanta Kastro Apartments

0
Nota oferită

Impresii reale doar de la turistii TripMe.ro care au fost cazati la Kastro Apartments

Informatii Kastro Apartments, Skala Potamia, prezentare, facilitati si tipuri de masa

Studiourile au fiecare o chicineta, toaleta, A/C, uscator de par, TV, frigider. Hotelul este la 300 de metri de Golden beach. 

Informatiile si fotografiile gasite in descrierea Kastro Apartments au un caracter strict informativ. Aceste informatii sunt furnizate de catre hotel sau diferiti parteneri. Fotografiile Kastro Apartments prezente pe acest site au un caracter generic si nu pot fi considerata contractuale, prin acestea incercam sa aducem o imbunatatire a informatiilor existente. Incercam in mod constant sa aducem informatii cat mai corecte si de actualitate, insa nu garantam ca informatiile nu contin erori, sunt complete sau sunt actualizate la zi. Pentru informatii cat mai exacte despre Kastro Apartments, Skala Potamia va rugam sa va adresati agentilor nostri sau sa vizitati siteul oficial al hotelului.

Intrebari frecvente

In functie de perioada dorita puteti sa verificati disponibilitatea in timp real folosind motorul de cautare integrat si astfel sa gasiti cele mai bune oferte de vacanta la Kastro Apartments disponibile in acest moment.
Oaspetii cazati la Kastro Apartments pot beneficia de urmatoarel tipuri de masa -
Pretul unui sejur poate sa difere in functie de mai multi factori (numarul de nopti, ofertele Early booking sau Last Minute existente, tipul de camera etc..). Pentru a descoperi promotiile existente si cele mai bune tarife de vacanta pe care le avem pe site in acest moment pentru Kastro Apartments --> click aici

Rezerva acum un sejur in Skala Potamia pentru a avea parte de zile de pline de distractie. O vacanta la Kastro Apartments alaturi de cei dragi este varianta optima pentru petrecerea zilelor de concediu in special daca alegeti din ofertele si reducerile disponibile.