Suport rezervari 0258 830 382
Hotel Lagomandra Beach& Suites Oricare 21.06.2023 - 28.06.2023 7 nopți 2 adulti
Inchide

Hotel Lagomandra Beach& Suites

Grecia / Halkidiki

Oferte vacanta, tarife și locuri disponibile la hotelul Hotel Lagomandra Beach& Suites, Halkidiki.

Asteapta! Acum afisam ofertele :)

Impresii de vacanta Hotel Lagomandra Beach& Suites

0
Nota oferită

Impresii reale doar de la turistii TripMe.ro care au fost cazati la Hotel Lagomandra Beach& Suites

Informatii Hotel Lagomandra Beach& Suites, Halkidiki

Facilitati

Informatii cazare Hotel Lagomandra Beach& Suites, Halkidiki

Check-in
Cazarea incepe la ora: 14:00
Check-out
Eliberare camera pana la ora: 12:00

Informatiile si fotografiile gasite in descrierea Hotel Lagomandra Beach& Suites au un caracter strict informativ. Aceste informatii sunt furnizate de catre hotel sau diferiti parteneri. Fotografiile Hotel Lagomandra Beach& Suites prezente pe acest site au un caracter generic si nu pot fi considerata contractuale, prin acestea incercam sa aducem o imbunatatire a informatiilor existente. Incercam in mod constant sa aducem informatii cat mai corecte si de actualitate, insa nu garantam ca informatiile nu contin erori, sunt complete sau sunt actualizate la zi. Pentru informatii cat mai exacte despre Hotel Lagomandra Beach& Suites, Halkidiki va rugam sa va adresati agentilor nostri sau sa vizitati siteul oficial al hotelului.

Intrebari frecvente

In functie de perioada dorita puteti sa verificati disponibilitatea in timp real folosind motorul de cautare integrat si astfel sa gasiti cele mai bune oferte de vacanta la Hotel Lagomandra Beach& Suites disponibile in acest moment.
Oaspetii cazati la Hotel Lagomandra Beach& Suites pot beneficia de urmatoarele tipuri de masa -
Pretul unui sejur poate sa difere in functie de mai multi factori (numarul de nopti, ofertele Early booking sau Last Minute existente, tipul de camera etc..). Pentru a descoperi promotiile existente si cele mai bune tarife de vacanta pe care le avem pe site in acest moment pentru Hotel Lagomandra Beach& Suites --> click aici

Rezerva acum un sejur in Halkidiki pentru a avea parte de zile de pline de distractie. O vacanta la Hotel Lagomandra Beach& Suites alaturi de cei dragi este varianta optima pentru petrecerea zilelor de concediu in special daca alegeti din ofertele si reducerile disponibile. Nu uita rezerva din timp si profita de super oferte Hotel Lagomandra Beach& Suites precum si de reducerile existente!