Kassandra Palace Hotel & Spa

Grecia / Halkidiki
Kassandra Palace Hotel & Spa, Halkidiki

Oferte vacanta, tarife și locuri disponibile la hotelul Kassandra Palace Hotel & Spa, Halkidiki.

Informatii Kassandra Palace Hotel & Spa, Halkidiki, prezentare, facilitati si tipuri de masa

Hotelul Kassandra Palace este situat pe coasta de Est a peninsulei, in statiunea Kriopigi, pe plaja, oferind oaspetilor ospitalitate, servicii de calitate, cazare confortabila si relaxare.

Combinaţia de servicii de înaltă calitate, profesionalismul si ospitalitatea personalului său, precum şi grădinile sale frumoase, asigură vizitatorii de petrecerea unor vacanţe de neuitat. Hotelul este compus din 323 camere şi apartamente, care sunt confortabile, curate şi foarte bine mobilate, ceea ce face vizitatorii să se simtă ca acasă. Camerele deluxe si executive sunt localizate in cladirea principala. Piscina principală, piscina pentru copii, piscina acoperita, sala de sport, facilitatile de spa de la Kassandra Palace Hotel sunt toate la dispoziţia clienţilor, in timp ce locul de joaca pentru copii, gradina si clubul copiilor ofera celor mici ore derecreere şi de divertisment. O sala de jocuri cu mese de biliard si alte jocuri sunt printre numeroasele facilitati ale hotelului.

Hotelul este situat pe o plaja privata din Kriopigi, combinand briza marii cu frumuseatea padurii, la doar 1,5 km de Kriopigi si 3 km de Polychrono. Prin prisma localizarii, a facilitatilor si serviciilor oferite, hotelul reprezinta o destinatie perfecta pentru petrecerea unei vacante frumoase. Turistii se pot bucura de o multime de restaurante, baruri, centre de divertisment si cumparaturi amlasate in apropierea hotelului.

Rezerva acum un sejur in Halkidiki pentru a avea parte de zile de pline de distractie. O vacanta la Kassandra Palace Hotel & Spa alaturi de cei dragi este varianta optima pentru petrecerea zilelor de concediu in special daca alegeti din ofertele si reducerile disponibile.