Hotel Park Continental

Bulgaria / Sunny Beach

Oferte vacanta, tarife și locuri disponibile la hotelul Hotel Park Continental, Sunny Beach.

Impresii de vacanta Hotel Park Continental

0
Nota oferită

Impresii reale doar de la turistii TripMe.ro care au fost cazati la Hotel Park Continental

Informatii Hotel Park Continental, Sunny Beach, prezentare, facilitati si tipuri de masa

Informatiile si fotografiile gasite in descrierea Hotel Park Continental au un caracter strict informativ. Aceste informatii sunt furnizate de catre hotel sau diferiti parteneri. Fotografiile Hotel Park Continental prezente pe acest site au un caracter generic si nu pot fi considerata contractuale, prin acestea incercam sa aducem o imbunatatire a informatiilor existente. Incercam in mod constant sa aducem informatii cat mai corecte si de actualitate, insa nu garantam ca informatiile nu contin erori, sunt complete sau sunt actualizate la zi. Pentru informatii cat mai exacte despre Hotel Park Continental, Sunny Beach va rugam sa va adresati agentilor nostri sau sa vizitati siteul oficial al hotelului.

Intrebari frecvente

In functie de perioada dorita puteti sa verificati disponibilitatea in timp real folosind motorul de cautare integrat si astfel sa gasiti cele mai bune oferte de vacanta la Hotel Park Continental disponibile in acest moment.
Oaspetii cazati la Hotel Park Continental pot beneficia de urmatoarel tipuri de masa -
  • ▪ mic dejun
  • ▪ demipensiune
Pretul unui sejur poate sa difere in functie de mai multi factori (numarul de nopti, ofertele Early booking sau Last Minute existente, tipul de camera etc..). Pentru a descoperi promotiile existente si cele mai bune tarife de vacanta pe care le avem pe site in acest moment pentru Hotel Park Continental --> click aici

Rezerva acum un sejur in Sunny Beach pentru a avea parte de zile de pline de distractie. O vacanta la Hotel Park Continental alaturi de cei dragi este varianta optima pentru petrecerea zilelor de concediu in special daca alegeti din ofertele si reducerile disponibile.