Hotel Berlin Golden Beach

Bulgaria / Nisipurile de Aur
Hotel Berlin Golden Beach, Nisipurile de Aur

Oferte vacanta, tarife și locuri disponibile la hotelul Hotel Berlin Golden Beach, Nisipurile de Aur.

Informatii Hotel Berlin Golden Beach, Nisipurile de Aur, prezentare, facilitati si tipuri de masa

Hotel BERLIN GOLDEN BEACH 4 *
Locație: Situat în partea de nord a stațiunii Nisipurile de Aur, direct pe nisipurile albe din Coasta Mării Negre și în apropierea portului de iahturi.

Facilităţi hotel Berlin Golden Beach Nisipurile de Aur:
Complex hotelier modern, renovat în 2015, cu patru blocuri de clădiri - clădirea A - 11 etaje, clădirea B - 6 etaje, clădirea C - 5 etaje, clădirea D-10 etaje, magazin de cadouri, serviciu de spălătorie, wi-fi (gratuit) în zonele comune, restaurantul principal, cu o terasă însorită, restaurant „A-la-carte”, birou de schimb, lobby bar, bar pe plajă, bar la piscină, plajă cu nisip în fața hotelului.

Masa hotel Berlin Golden Beach Bulgaria:
Gold All Inclusive
Cazare hotel Berlin Golden Beach Nisipurile de Aur:
Total 410 camere.
Camere duble (maxim 2 + 1, 3 anunț) - aprox. 26 mp fara balcon. Paturi duble sau duble și fotoliu extensibil.
Apartamente (min. 2 + 1, max. 2 + 3) - aprox. 60 mp fără balcon. Dormitor cu pat dublu și living cu canapea extensibilă.

Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat, telefon, minibar umplut la sosire cu 2 ape și 2 beri gratuite, TV prin cablu, wi-fi gratuit, uscător de păr, duș sau cadă, balcon mobilat cu masă și scaune,

Facilitati copii hotel Berlin Golden Beach:
Spațiu de agrement pentru copii, mini discotecă (4-12 ani) 6 ore pe săptămână, animație pentru copii 6 zile pe săptămână - Club pentru copii (4y.o - 12y.o, 10:00 până la 12:30 și 14:30 până la 17: 00); Secțiunea pentru copii din piscină

Sport și divertisment hotel Berlin Golden Beach 4*
Gratuit: 1 umbrelă cu 2 scaune de soare pe cameră pe plajă sau lângă piscină, piscină în aer liber, prosoape pentru piscină, tenis de masă, animație sportivă, program de animație de zi și seară.
Contra cost: masaj, saună, mini bar. SPA.

Animalele de companie nu se acceptă

Parcare hotel Berlin Golden Beach - Disponibila contra cost, locuri limitate.Gold All Inclusive Berlin Golden Beach hotel Nisipurile de Aur

07:30 - 10:00 Mic dejun, bufet în restaurantul principal, meniu variat, gătit live-show

12:00 - 14:00 Prânz, bufet în restaurantul principal, meniu variat, bucătărie internațională: salate, supe, feluri principale, deserturi, fructe, gătit live-show, înghețată

Beach Bar - Băuturi de la 10:00 până la 19: 00h (10:00 -16: 30h până la 15.06. Și după 15.09), timpul de lucru depinde de condițiile meteorologice, pe vreme rea barul este închis;

18:00 - 20:30 Cina, bufet în restaurantul principal, meniu variat, bucătărie internațională. Berea și vinul.
Cod vestimentar pentru cină - cămăși lungi pentru domnii din restaurantul principal.

Burger Bar în fața plajei de aur din Berlin - 10: 00-16: 00 (burger)

BBQ 10: 00-16: 00, în Parcul Verde Berlin.

Înghețată - la cină (18:00 - 20:30)

24 de ore - băuturi alcoolice și răcoritoare bulgare, ceai, cafea - 24 de ore la barul din holul plajei de aur din Berlin, în toate celelalte baruri - în funcție de programul de lucru.
Băuturi alcoolice locale - bere și vin

Mini bar - băuturi alcoolice locale - bere și vin

Wi-fi gratuit în zonele comune și în camere.

Hotelul Berlin Golden Beach își rezervă dreptul de a schimba programul de lucru al facilităților. Purtarea unei brățări este obligatorie pentru oaspeti,.

Programul All Inclusive Gold începe cu prânzul în ziua sosirii și se încheie cu micul dejun în ziua de plecare.

NU sunt incluse în preț:
Parcare, masaj, saună, mini-bar (după ce la cerere primul minibar este livrat la cerere). Înregistrare anticipată și check-out tardivă (după disponibilitate).

Rezerva acum un sejur in Nisipurile de Aur pentru a avea parte de zile de pline de distractie. O vacanta la Hotel Berlin Golden Beach alaturi de cei dragi este varianta optima pentru petrecerea zilelor de concediu in special daca alegeti din ofertele si reducerile disponibile.