Kirman Hotels Leodikya Resort

Turcia / Antalya / Alanya
Kirman Hotels Leodikya Resort, Alanya

Oferte vacanta, tarife și locuri disponibile la hotelul Kirman Hotels Leodikya Resort, Alanya.

Informatii Kirman Hotels Leodikya Resort, Alanya, prezentare, facilitati si tipuri de masa

Hotelul Kirman Leodikya Resort 5* a fost construit in anul 2007, are o suprafata totala de 10 000 mp, iar ultima renovare a fost efectuata in anul 2012. Hotelul Kirman Leodikya Resort 5* se afla situat la 90 km de aeroportul orasului Antalya si la 33 km de orasul Alanya, in localitatea Okurcalar, pe malul marii.

Informatiile si fotografiile gasite in descrierea Kirman Hotels Leodikya Resort au un caracter strict informativ. Aceste informatii sunt furnizate de catre hotel sau diferiti parteneri. Fotografiile Kirman Hotels Leodikya Resort prezente pe acest site au un caracter generic si nu pot fi considerata contractuale, prin acestea incercam sa aducem o imbunatatire a informatiilor existente. Incercam in mod constant sa aducem informatii cat mai corecte si de actualitate, insa nu garantam ca informatiile nu contin erori, sunt complete sau sunt actualizate la zi. Pentru informatii cat mai exacte despre Kirman Hotels Leodikya Resort, Alanya va rugam sa va adresati agentilor nostri sau sa vizitati siteul oficial al hotelului.

Rezerva acum un sejur in Alanya pentru a avea parte de zile de pline de distractie. O vacanta la Kirman Hotels Leodikya Resort alaturi de cei dragi este varianta optima pentru petrecerea zilelor de concediu in special daca alegeti din ofertele si reducerile disponibile.