Iulia Resort (fost Florica)

Romania / Venus
Iulia Resort (fost Florica), Venus

Oferte vacanta, tarife și locuri disponibile la hotelul Iulia Resort (fost Florica), Venus.

Informatii Iulia Resort (fost Florica), Venus, prezentare, facilitati si tipuri de masa

Profil: Recomandat familiilor cu copii
Situare: Complexul ,,Iulia Resort' (fost Florica) este situat in statiunea Venus, la o distanta de 50 de metri de plaja, in apropierea restaurantului ,,Esplanada', care se afla pe tarmul marii, oferindu-va posibilitatea petrecerii unui concediu placut pe litoralul Marii Negre.
Info: Complexul ,,Iulia Resort' este format din aripa A (p+3) si aripa B (p+1), cu o frumoasa curte interioara, avand o capacitate de 364 de locuri de cazare, in camere duble, garsoniere si apartamente.
Camere: Dispune de 174 camere duble standard si modernizate, avand clasificare de doua stele. Atat camerele standard, cat si cele modernizate sunt dotate cu televizor, frigider, balcoane si bai. Camerele modernizate se diferentiaza de cele standard prin mobilierul nou si sunt situate in aripa B 

Rezerva acum un sejur in Venus pentru a avea parte de zile de pline de distractie. O vacanta la Iulia Resort (fost Florica) alaturi de cei dragi este varianta optima pentru petrecerea zilelor de concediu in special daca alegeti din ofertele si reducerile disponibile.