Cerbul Rina Oricare 07.01.2022 - 14.01.2022 7 nopți 2 adulți
Inchide

Cerbul Rina

Romania / Sinaia

Oferte vacanta, tarife și locuri disponibile la hotelul Cerbul Rina, Sinaia.

Asteapta! Acum afisam ofertele :)

Impresii de vacanta Cerbul Rina

0
Nota oferită

Impresii reale doar de la turistii TripMe.ro care au fost cazati la Cerbul Rina

Informatii Cerbul Rina, Sinaia, prezentare, facilitati si tipuri de masa

Facilitati hotel
WiFI *
Piscina interioara
Sala de conferinte
Activitati
Internet
Spa & Welness
Spa center
Sauna

Informatii cazare Cerbul Rina, Sinaia

Check-in
Cazarea incepe la ora: 18:00
Check-out
Eliberare camera pana la ora: 12:00

Informatiile si fotografiile gasite in descrierea Cerbul Rina au un caracter strict informativ. Aceste informatii sunt furnizate de catre hotel sau diferiti parteneri. Fotografiile Cerbul Rina prezente pe acest site au un caracter generic si nu pot fi considerata contractuale, prin acestea incercam sa aducem o imbunatatire a informatiilor existente. Incercam in mod constant sa aducem informatii cat mai corecte si de actualitate, insa nu garantam ca informatiile nu contin erori, sunt complete sau sunt actualizate la zi. Pentru informatii cat mai exacte despre Cerbul Rina, Sinaia va rugam sa va adresati agentilor nostri sau sa vizitati siteul oficial al hotelului.

Intrebari frecvente

Da, turistii cazati la acest hotel se pot relaxa in piscina interioara de care dispune.
Da, Turistii cazati se pot bucura de facilitatile si serviciile centrului Spa care se afla in cadrul hotelului.
In functie de perioada dorita puteti sa verificati disponibilitatea in timp real folosind motorul de cautare integrat si astfel sa gasiti cele mai bune oferte de vacanta la Cerbul Rina disponibile in acest moment.
Oaspetii cazati la Cerbul Rina pot beneficia de urmatoarele tipuri de masa -
Pretul unui sejur poate sa difere in functie de mai multi factori (numarul de nopti, ofertele Early booking sau Last Minute existente, tipul de camera etc..). Pentru a descoperi promotiile existente si cele mai bune tarife de vacanta pe care le avem pe site in acest moment pentru Cerbul Rina --> click aici

Rezerva acum un sejur in Sinaia pentru a avea parte de zile de pline de distractie. O vacanta la Cerbul Rina alaturi de cei dragi este varianta optima pentru petrecerea zilelor de concediu in special daca alegeti din ofertele si reducerile disponibile. Nu uita rezerva din timp si profita de super oferte Cerbul Rina precum si de reducerile existente !