Hotel Bunga Bunga Resort

Romania / Mamaia
Hotel Bunga Bunga Resort, Mamaia

Oferte vacanta, tarife și locuri disponibile la hotelul Hotel Bunga Bunga Resort, Mamaia.

Informatii Hotel Bunga Bunga Resort, Mamaia, prezentare, facilitati si tipuri de masa

Complexul este o constructie noua, moderna situat in zona Mamaia Nord la 150 m de cea mai intinsa plaja de pe litoralul romanesc.
Info: Accesul este facil de pe soseaua Constanta-Navodari, turistii putand ajunge atat cu masina proprie cat si cu mijloace de transport in comun.
Bunga Bunga Resort Mamaia Nord, este un complex de vilute situat in cea mai noua statiune de pe litoral - Mamaia Nord. Complexul clasificat la 3*** este situat la cca 150 m de cea mai lata si frumoasa plaja a litoralului romanesc in imediata apropiere a plajelor Mackerel, Zanzibar, Paradiso, El Comandante, Curacao. 


Locatia este compusa din doua corpuri cu un numar total de 10 camere duble si 3 apartamente. Majoritatea camerelor duble sunt situate la parter si au acces direct din curtea interioara si doua camere sunt la etaj. Apartamentele sunt toate situate la etaj. In camere si in apartamente se pot adauga, paturi suplimentare contracost.Rezerva acum un sejur in Mamaia pentru a avea parte de zile de pline de distractie. O vacanta la Hotel Bunga Bunga Resort alaturi de cei dragi este varianta optima pentru petrecerea zilelor de concediu in special daca alegeti din ofertele si reducerile disponibile.