Mirage Medspa

Romania / Eforie Nord
Mirage Medspa, Eforie Nord

Oferte vacanta, tarife și locuri disponibile la hotelul Mirage Medspa, Eforie Nord.

Informatii Mirage Medspa, Eforie Nord, prezentare, facilitati si tipuri de masa

Mirage MedSPA Hotel pune la dispozitia oaspetilor sai un numar de 75 spatii de cazare. Odata cu inaugurarea noului Centru de Sanatate la standarde internationale Mirage MedSPA, in luna aprilie 2013, structura de cazare din cadrul complexului Mirage MedSPA Hotel, isi va primi oaspetii romani si straini intr-o ambianta noua, camerele si ariile publice fiind supuse unui amplu proces de renovare.
Atmosfera primitoare, tonurile calde, calitatea serviciilor si dotarile moderne va vor insoti pretutindeni pe parcursul experientei Mirage.

Zona Aqua Mirage este compusa din urmatoarele facilitati: piscina interioara, sauna umeda, sauna uscata, cascade cervicale, jaccuzzi, dusuri ciclonice, sezlonguri cu hidromasaj.
Copiilor cazati in hotel cu varste cuprinse intre 4-16 ani li se va permite accesul la piscina* (tot cu titlu gratuit) in intervalul orar 12:00-14:00.
Copiilor cu varste pana in 4 ani nu li se va permite accesul la piscina.


Rezerva acum un sejur in Eforie Nord pentru a avea parte de zile de pline de distractie. O vacanta la Mirage Medspa alaturi de cei dragi este varianta optima pentru petrecerea zilelor de concediu in special daca alegeti din ofertele si reducerile disponibile.