Blu Spa Pickalbatros (adults Only) Oricare 25.08.2022 - 01.09.2022 7 nopți 2 adulti
Inchide

Blu Spa Pickalbatros (adults Only)

Egipt / Hurghada

Oferte vacanta, tarife și locuri disponibile la hotelul Blu Spa Pickalbatros (adults Only), Hurghada.

Asteapta! Acum afisam ofertele :)

Impresii de vacanta Blu Spa Pickalbatros (adults Only)

0
Nota oferită

Impresii reale doar de la turistii TripMe.ro care au fost cazati la Blu Spa Pickalbatros (adults Only)

Informatii Blu Spa Pickalbatros (adults Only), Hurghada, prezentare, facilitati si tipuri de masa

Facilitati

Informatii cazare Blu Spa Pickalbatros (adults Only), Hurghada

Check-in
Cazarea incepe la ora: 14:00
Check-out
Eliberare camera pana la ora: 12:00

Informatiile si fotografiile gasite in descrierea Blu Spa Pickalbatros (adults Only) au un caracter strict informativ. Aceste informatii sunt furnizate de catre hotel sau diferiti parteneri. Fotografiile Blu Spa Pickalbatros (adults Only) prezente pe acest site au un caracter generic si nu pot fi considerata contractuale, prin acestea incercam sa aducem o imbunatatire a informatiilor existente. Incercam in mod constant sa aducem informatii cat mai corecte si de actualitate, insa nu garantam ca informatiile nu contin erori, sunt complete sau sunt actualizate la zi. Pentru informatii cat mai exacte despre Blu Spa Pickalbatros (adults Only), Hurghada va rugam sa va adresati agentilor nostri sau sa vizitati siteul oficial al hotelului.

Intrebari frecvente

In functie de perioada dorita puteti sa verificati disponibilitatea in timp real folosind motorul de cautare integrat si astfel sa gasiti cele mai bune oferte de vacanta la Blu Spa Pickalbatros (adults Only) disponibile in acest moment.
Oaspetii cazati la Blu Spa Pickalbatros (adults Only) pot beneficia de urmatoarele tipuri de masa -
Pretul unui sejur poate sa difere in functie de mai multi factori (numarul de nopti, ofertele Early booking sau Last Minute existente, tipul de camera etc..). Pentru a descoperi promotiile existente si cele mai bune tarife de vacanta pe care le avem pe site in acest moment pentru Blu Spa Pickalbatros (adults Only) --> click aici

Rezerva acum un sejur in Hurghada pentru a avea parte de zile de pline de distractie. O vacanta la Blu Spa Pickalbatros (adults Only) alaturi de cei dragi este varianta optima pentru petrecerea zilelor de concediu in special daca alegeti din ofertele si reducerile disponibile. Nu uita rezerva din timp si profita de super oferte Blu Spa Pickalbatros (adults Only) precum si de reducerile existente !