Despre noi

TripMe - agentie de turism online

TripMe.ro reprezinta siteul pentru rezervari vacante online apartinand agentiei de turism Focus Tour . Dupa 17 ani de activitate am decis sa facem o schimbare , sa fim mai aproape de turistii nostri din toata tara, asa incat am conceput un proiect complex , un portal turistic care sa inglobeze ofertele noastre si sa ofere posibilitatea de rezervari directe online.

 TripMe va ofera astfel o multitudine de pachete tursitice , variante individuale cat si cu transport avion sau autocar.  

TripMe va ofera astfel prin contracte directce oferte de vacanta, super deals, oferte speciale si early booking pentru Bulgaria, Turcia, Romania, Grecia, Republica Dominicana, Mexic, Cuba, Jamaica, Brazilia, Senegal precum si Croaziere in intreaga lume. Pentru majoritatea destinatiile oferite de noi lucram direct , fara intermediari astfel incat putem obtine pentru dumneavoastra oferte de vacanta lcu variante foarte bune pentru dumneavoastra precum si garantia unui concediu placut si in siguranta.

Multumim turistilor care au ales sa calatoreasca cu noi de-a lungul anilor si promitem ca si pentru urmatorii ani sa ne mentinem standardul la fel de inalt, sa oferim servicii turistice de cea mai buna calitate si sa fim cat mai apoape de turistii nostri oferindu-le variante cat mai bune pentru vacanta dorita.