Suport rezervari 0258 830 382
Hotel Angaga Island Resort & Spa Oricare 21.06.2023 - 28.06.2023 7 nopți 2 adulti
Inchide

Hotel Angaga Island Resort & Spa

Maldive / Maldives

Oferte vacanta, tarife și locuri disponibile la hotelul Hotel Angaga Island Resort & Spa, Maldives.

Asteapta! Acum afisam ofertele :)

Impresii de vacanta Hotel Angaga Island Resort & Spa

0
Nota oferită

Impresii reale doar de la turistii TripMe.ro care au fost cazati la Hotel Angaga Island Resort & Spa

Informatii Hotel Angaga Island Resort & Spa, Maldives

Facilitati

Activitati
Internet
Spa & Welness
Spa center

Informatii cazare Hotel Angaga Island Resort & Spa, Maldives

Check-in
Cazarea incepe la ora: 14:00
Check-out
Eliberare camera pana la ora: 12:00

Informatiile si fotografiile gasite in descrierea Hotel Angaga Island Resort & Spa au un caracter strict informativ. Aceste informatii sunt furnizate de catre hotel sau diferiti parteneri. Fotografiile Hotel Angaga Island Resort & Spa prezente pe acest site au un caracter generic si nu pot fi considerata contractuale, prin acestea incercam sa aducem o imbunatatire a informatiilor existente. Incercam in mod constant sa aducem informatii cat mai corecte si de actualitate, insa nu garantam ca informatiile nu contin erori, sunt complete sau sunt actualizate la zi. Pentru informatii cat mai exacte despre Hotel Angaga Island Resort & Spa, Maldives va rugam sa va adresati agentilor nostri sau sa vizitati siteul oficial al hotelului.

Intrebari frecvente

Da, Turistii cazati se pot bucura de facilitatile si serviciile centrului Spa care se afla in cadrul hotelului.
In functie de perioada dorita puteti sa verificati disponibilitatea in timp real folosind motorul de cautare integrat si astfel sa gasiti cele mai bune oferte de vacanta la Hotel Angaga Island Resort & Spa disponibile in acest moment.
Oaspetii cazati la Hotel Angaga Island Resort & Spa pot beneficia de urmatoarele tipuri de masa -
Pretul unui sejur poate sa difere in functie de mai multi factori (numarul de nopti, ofertele Early booking sau Last Minute existente, tipul de camera etc..). Pentru a descoperi promotiile existente si cele mai bune tarife de vacanta pe care le avem pe site in acest moment pentru Hotel Angaga Island Resort & Spa --> click aici

Rezerva acum un sejur in Maldives pentru a avea parte de zile de pline de distractie. O vacanta la Hotel Angaga Island Resort & Spa alaturi de cei dragi este varianta optima pentru petrecerea zilelor de concediu in special daca alegeti din ofertele si reducerile disponibile. Nu uita rezerva din timp si profita de super oferte Hotel Angaga Island Resort & Spa precum si de reducerile existente!