Hotel Filosxenia Golden Beach

Grecia / Halkidiki
Hotel Filosxenia Golden Beach, Halkidiki

Oferte vacanta, tarife și locuri disponibile la hotelul Hotel Filosxenia Golden Beach, Halkidiki.

Informatii Hotel Filosxenia Golden Beach, Halkidiki, prezentare, facilitati si tipuri de masa

Hotelul oferă un restaurant, piscină, bar la piscină, șezlonguri și un bar cu vedere la mare. De asemenea, Wi-Fi gratuit în tot hotelul și seif gratuit. Hotelul este complet renovat pe parcursul anului 2014.

Filosxenia Golden Beach este situat in Metamorfosi, Halkidiki, la 20 metri de plaja intr-un cadru calm si idilic.

Informatiile si fotografiile gasite in descrierea Hotel Filosxenia Golden Beach au un caracter strict informativ. Aceste informatii sunt furnizate de catre hotel sau diferiti parteneri. Fotografiile Hotel Filosxenia Golden Beach prezente pe acest site au un caracter generic si nu pot fi considerata contractuale, prin acestea incercam sa aducem o imbunatatire a informatiilor existente. Incercam in mod constant sa aducem informatii cat mai corecte si de actualitate, insa nu garantam ca informatiile nu contin erori, sunt complete sau sunt actualizate la zi. Pentru informatii cat mai exacte despre Hotel Filosxenia Golden Beach, Halkidiki va rugam sa va adresati agentilor nostri sau sa vizitati siteul oficial al hotelului.

Rezerva acum un sejur in Halkidiki pentru a avea parte de zile de pline de distractie. O vacanta la Hotel Filosxenia Golden Beach alaturi de cei dragi este varianta optima pentru petrecerea zilelor de concediu in special daca alegeti din ofertele si reducerile disponibile.